Răspuns :
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
[tex](3^{2} -2^{3} )^{2017}[/tex]=[tex](9-8)^{2017}[/tex]=[tex]1^{2017}[/tex]=[tex]1[/tex]
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
[tex](3^{2}-2^{3})^{2017} = \\\\(9 - 8 )^{2017} = \\\\1^{2017} = \boxed{1}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!