Răspuns :
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
Trebuia sa inveti cateva formule ca sa rezolvi acete exercitii. Sper ca te am ajutat
Răspuns:
[tex][(3^3)^2:3^5 +2*2^2]:[11^7 :(11^2)^3]=\\\\(3^{3*2}:3^5 +2^{1+2}):[11^7 :11^{2*3}]\\\\(3^{6}:3^5 +2^{3}):(11^7 :11^{6})=\\\\\ (3^{6-5} +2^{3}):(11^{7-6})=\\\\(3^{1} +2^{3}):11^{1} = \\\\(3+8):11=\\\\11:11=\\\\\boxed{1}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!