Răspuns :
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
(36:4 + 25:5 – 7 x 2) x 8 x 9 =
= (9 + 5 - 14) x 8 x9 =
= (14-14) x 8 x 9 = 0 x 8 x 9 = 0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(36:4 + 25:5 – 7 x 2) x 8 x 9
= (9 + 5 - 14) x 72
= (14 - 14) x 72
= 0 x 72 = 0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!