Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a)
2(-x + 1) = -6
-2x + 2 = -6
2x = 2 + 6 = 8
x = 4
b)
I2x - 6I = 0
2x - 6 = 0
2x = 6
x = 3
c)
x + 1 = -1; 1; -3; 3
x = -2; 0; -4; 2
-2 + 0 - 4 + 2 = -4
d)
3^x = 2017^x
cum 2017 nu este multiplu de 3 singura solutie este x = 0
________________
a) - 3)
b) - 1)
c) - 2)
d) - 4)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!