Răspuns :
Rezolvare
A)
(23-3^2 - 23^0)^2-13^2 =
(23 - 9 - 1)^2-13^2 =
(14-1)^-13 ^2 =
13 ^2 - 13 ^2 =
0
B)
(34 :17) ^2-2013 ^0 =
2 ^2 - 1 =
4 - 1 =
3
Răspuns :a) 0, b) 3
a) (23-3²-23⁰)²-13²=
=(23-9-1)²-169=
=13²-169=
=169-169=0
b) (34:17)²-2013⁰=
=2²-1=
=4-1=3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!