Răspuns :
Răspuns:
[tex]\it 4^{25}:(2\cdot2)+(5^{3}+5^{3}\cdot95):96-11^{2}=\\\\4^{25}:4+96\cdot5^{3}:96-11^{2}=\\\\4^{25-1}+1\cdot5^{3}-121=\\\\4^{24}+5^{3}-121=\\\\4^{24}+125-121=\\\\\boxed{\it 4^{24}+4}[/tex]
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
4^24+(5^3+5^3×95):96-11^2=4^(25-1)+5^3(1+95):96-11²=
=4^24+5³-121=4^24+4
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!