Răspuns :
Salut.
95 - (90 ÷ 9 ÷ 1) + (9 × 4) =
= 95 - (10 ÷ 1) + 36
= 95 - 10 + 36
= 85 + 36
[tex]\boxed{=121}[/tex]
- Lumberjack25
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
95 - (90 ÷ 9 ÷ 1) + (9 × 4) =
95 - (10 ÷ 1) + 36 =
95 - 10 + 36 =
85 + 36 = 121
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!