Răspuns :
calculam ce este dupa egal
deci
(x-3)(x-7)=x^2-7x-3x+21=x^2-10x+21
deci egalitatea este adevarata
Explicație pas cu pas:
x^2 - 10x + 21 = (x - 3)(x - 7)
x^2 - 10x + 21 = x^2 - 7x - 3x + 21
x^2 - 10x + 21 = x^2 - 10x + 21
sau :
x^2 - 10x + 21 =
x^2 - 3x - 7x - 21 =
x * (x - 3) - 7 * (x - 3) =
(x - 3)(x - 7)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!