Răspuns :
Bună!
[tex]\frac{1}{2} x-\frac{1}{3} =\frac{1}{4} x <=>\\[/tex]
[tex]<=> ^{6)} \frac{x}{2} -^{3)} \frac{x}{4}=^{4)} \frac{1}{3} /*12 <=>[/tex]
[tex]<=> 6x-3x=4 => 3x=4 => x=\frac{4}{3}[/tex]
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Nu am ,,rezistat,, rugamintii de a ,,rezolva ecuatia deasupra,,!!!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!