Răspuns :
Răspuns:
A U B = {1,2,3,4,5,6}
A intersectat cu C ={3,4}
B-C ={2,5,6}
C-N* = {0}
A - (B intersectat cu C) = A- {3} = {1,4,5}
A={1,3,4,5}
B={2,3,5,6}
C={0,3,4}
A∪B={1,2,3,4,5,6}
A∩C={3,4}
B-C={2,5,6}
C-N*={0}
A-(B∩C)={1,4,5}
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!