Răspuns :
a) ab+ac=
=a(b+c)=
= -4×(-15)=60
b) ab-ac=
=a(b-c)=
= -11×(-12)=132
a)
a = -4
b + c = -15
ab + ac =
dam factor comun pe a
a·(b + c) =
-4 · (-15) =
60
b)
a = - 11
b-c = -12
ab-ac =
dam factor comun pe a
a·(b-c) =
-11 · (-12) =
132
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!