Răspuns :
176-(a+27)=12+68
176-(a+27)=80
a+27=176-80
a+27=96
a=96-27
a=69
Răspuns:
a = 69
Explicație pas cu pas:
176 - (a +27) = 12 + 68 <=>
176 - (a +27) = 80 <=>
176 - 80 = a + 27 <=>
96 = a + 27 <=>
96 - 27 = a <=>
69 = a => a = 69
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!