Răspuns :
Salut! =)
a = 2 × ( 5 - 9 - 7 ) - ( - 3 ) × ( 3 - 7 + 9 ) - 3
a = 2 × ( - 11 ) + 3 × 5 - 3
a = -22 + 15 - 3
a = -7 - 3
a = -10
bafta! =)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a = 2 × ( 5 - 9 - 7 ) - ( - 3) × ( 3 - 7 + 9 ) - 3
a = 2 × ( - 4 - 7 ) - ( - 3) × ( - 4 + 9 ) - 3
a = 2 × ( - 11 ) - ( - 3 ) × ( + 5 ) - 3
a = - 22 - ( - 15 ) - 3
a = - 22 + 15 - 3
a = - 7 - 3
a = - 10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!