Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(x) = ax + b
f(0) = a*0 + b = b
f(1) = a*1 + b = a + b
b = -3
a - 3 = 0
a = 3
f(x) = 3x - 3
[tex]0 + b = - 3 \\[/tex]
[tex]a + b = 0[/tex]
[tex]b = - 3[/tex]
[tex]a = 3[/tex]
[tex]f(x) = 3x - 3[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!