Răspuns :
Salutare!
x+2 supra 3 + 2x-4 supra 3 + 3 = 2x + 3 supra 6 + 1 intreg 2 supra 3
x+2 supra 3 + 2x - 4 supra 2 + 3 = 2x+3 supra 16+5 supra 3
2x+4+3(2x-4)+18=2x+3+10
4+6x-12+18=3+10
10+6x=3+10
6x=13-10
6x=3
x=1 supra 2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!