Răspuns :
[tex]3x^{2} +11x-4=0\\[/tex]
Δ[tex]=11^{2}+4*4*3=121+48=169[/tex]
[tex]x_{1,2}=\frac{-11+-\sqrt{169} }{6} = \frac{-11+-13}{6}[/tex]
[tex]x_{1}=\frac{-11+13}{6}=\frac{2}{6}=\frac{1}{3}[/tex]∉Z
[tex]x_{1}=\frac{-11-13}{6}=-\frac{24}{6}=-4[/tex]∈Z
A={-4}
Succes!
..ProfessorX..
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!