Răspuns :
[tex]\bf (x+3)^{2}-(x-2)^{2}=[/tex]
[tex]\bf [(x+3)-(x-2)]\cdot [(x+3)+(x-2)] =[/tex]
[tex]\bf [x+3-x+2]\cdot [x+3+x-2] =[/tex]
[tex]\bf (3+2)\cdot (2x+1) =[/tex]
[tex]\boxed{ \bf 5(2x+1)}[/tex]
Am folosit formula: a² - b² = (a+b)(a-b)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!