Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[tex]g(x)=x*sinx+3tgx,~~g'(x)=(x*sinx+3tgx)'=(x*sinx)'+(3tgx)'=x'*sinx+x*(sinx)'+3*(tgx)'=1*sinx+x*cosx+3*\frac{1}{cos^2x} =sinx+xcosx+\frac{3}{cos^2x}.[/tex]
Răspuns corect este A.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!