Răspuns :
Răspuns:
8+6[4+27:(a+a*9)]=49+10:10
14[4+27:(a+a*9)]=49+1
14[4+27:(a+a*9)]=50
14[4+27:(a+a*9)]=50
(4+27:(a+a*9)]=50+14
(4+27:(a+a*9)]=64
27:(a+a*9)=64-4
27:(a+a*9)=60
a+a*9=60*27
a+a*9=1620
A+a=1620:9
A+a=180
1=180:2
1=90
A+a=180
A=90
A=90
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!