Răspuns :
90° - (180° - 112°43') =
180° - 112° 43' =
179° 60' - 112° 43' = 67° 17'
90° - 67° 17' =
89° 60' - 67° 17' = 22° 43'
Sper că te-am ajutat!
Succes!
Răspuns:
22⁰43'
Explicație pas cu pas:
90-(180-112⁰43')=
90-180+112⁰43'=
112⁰43'-90=
22⁰43'
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!