Răspuns :
[tex]\it d)\ sin60^o\cdot cos45^o-2sin45^ocos60^o+sin45^o =\dfrac{\sqrt3}{2}\cdot\dfrac{\sqrt2}{2}-2\cdot\dfrac{\sqrt2}{2}\cdot\dfrac{1}{2}+\dfrac{\sqrt2}{2}=\\ \\ \\ = \dfrac{\sqrt6}{4}-\dfrac{\sqrt2}{2}+\dfrac{\sqrt2}{2} =\dfrac{\sqrt6}{4}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!