Răspuns :
Răspuns:
=(39:(116-3)+(9+1,(621))=
=(39:(113+10,(621))=
=(39:123(621))
=0,0003154
Explicație pas cu pas:
Explicație pas cu pas:
[39:(116-12:4)+(9+6:3.7)]=
=[39:(116-3)+(9+2.7)
=[39:113+(9+2.7)
Acum mi-am dat seama că nu se poate:/
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!