Răspuns :
Răspuns:
283
Explicație pas cu pas:
25×(72:8+64:8:2)-(24+6:3×9)=
25×(9+8:2)-(24+2×9)=
25×(9+4)-(24+18)=
25×13-42=
325-42=
283
Explicație pas cu pas:
25×(72:8+64:8:2)-(24+6:3×9)=
=25×(9+8:2)-(24+2×9)
=25×(9+4)-(24+16)
=25×13-40
=320-40
=280
succes
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!