Răspuns :
Răspuns:
[333÷3+(539-39+258)-98]×3
=[333÷3+(500+258)-98]×3
=(333÷3+758-98)×3
=(111+758-98)×3
=(869-98)×3
=771×3
=2313
Explicație pas cu pas:
☆Bună!☆
[333:3+(77×7-39+258)-98]×3=
[111+(77×7-39+258)-98]×3=
[111+(539-39+258)-98]×3=
[111+(500+258)-98]×3=
(111+758-98)×3=
(869-98)×3=
771×3=
2 313
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!