Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3^2 = 9
(2√2)^2 = 8
9 > 8 ⇒ 3 > 2√2
I3 - 2√2I = 3 - 2√2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Modulul este o functie pozitiva, indiferent de argumentul sau, pozitiv sau negativ.
I 3 - 2rad2 I ≅ I 3 - 2,828427...I ≅ 0,17 > 0, deci
I 3 - 2rad2 I = 3 - 2rad2.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!