Răspuns :
Explicație pas cu pas:
( 27+9÷h)+10-(12-8)=36
(27+9÷h)+10-4=36
(27+9÷h)+10=36+4= 40
( 27+9÷h)= 40-10= 30
9÷h= 30-27
h = 9÷3
h=3
Răspuns:
( 3×9+9÷h)+5×4÷2-(12-4×2)=36
(27+9÷h)+10-(12-8)=36
(27+9÷h)+10-4=36
(27+9÷h)+6=36 trecem 6 cu semn schimbat
(27+9÷h)=36-6
- 27+9÷h=30/×h⇒27+9=30h/-9⇔22=21h/+22⇔43h/÷h⇒43
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!