Răspuns :
a + b = 77
b - a = 11
adunam cele 2 relatii
2b = 88 ==> b = 44 ==> 44 - a = 11 ==> a = 33
a+b=77
b-a=11=>b=11+a
Inlocuim b din prima relatie cu 11+a
a+11+a=77
2a+11=77
2a=77-11
2a=66=>a=33
Daca a=33 si b=11+a=>b=44
b-a=11=>b=11+a
Inlocuim b din prima relatie cu 11+a
a+11+a=77
2a+11=77
2a=77-11
2a=66=>a=33
Daca a=33 si b=11+a=>b=44
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!