Răspuns :
a) 5-3=2
b) 4(3+1)=4•4=16
c) 3(3+1)•4(3-1)=3•4•4•2=12•8=96
d)2•3+4•5=6+20=26
e) a(b+c)=3•5=15
b) 4(3+1)=4•4=16
c) 3(3+1)•4(3-1)=3•4•4•2=12•8=96
d)2•3+4•5=6+20=26
e) a(b+c)=3•5=15
A). b+c-a
5-3=2
B). 4(a+1)=
4(3+1)=
4*4=16
C).3(a+2)*4(a-1)=
3(3+2)*4(3-1)=
3*5*5*2=
15*10=150
D si c sunt incomplete
5-3=2
B). 4(a+1)=
4(3+1)=
4*4=16
C).3(a+2)*4(a-1)=
3(3+2)*4(3-1)=
3*5*5*2=
15*10=150
D si c sunt incomplete
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!