Răspuns :
Răspuns:
59
Explicație pas cu pas:
3×2×10=6×10=60(produsul)
9:3:3=3:3=1(câtul)
60-1=59(numărul obținut)
Ok sa vedem ...
3•2•10=60
9:3:3=1
deci produsul e 60 si catul e 1 asa ca va trebui sa se efectueze scăderea dupa enunțul dat ,adica;
60-1=59
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!