Răspuns :
-36-[(-8)×(+7)-(-18+5)+(-8)×(-2)]:(-9)=
= -36-[-56-(-13)+16]:(-9)=
= -36-(-56+13+16):(-9)=
= -36-(-43+16):(-9)=
= -36-(-27):(-9)=
= -36-3= -39
-36-[(-8)×(+7)-(-18+5)+(-8)×(-2)]:(-9)
-36-[(-56)-(-13)+16]:(-9)
-36-[(-56)+13+16]:(-9)
-36-(-27):(-9)
-36+27:(-9)
-36-3= -39
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!