Răspuns :
Răspuns:
In perioada copilăriei, realitatea este una ludică, jocul fiind nelipsit. Astfel, jocul reprezinta cea mai eficienta metoda în care copilul poate învăța ceva.
In jocurile clasice sunt dezvoltate indirect diferite deprinderi utilizate ulterior în societate precum. cooperarea, munca în echipa, acceptarea eșecului și asa mai departe.
Jocurile didactice ii fac pe elevi sa perceapă mai bine o informație, într-un mod mai plăcut, informația respectiva fiind reținută pe termen lung.
Jocurile au evoluat pe parcursul timpului și au făcut parte mereu din viata omului. Acestea au dezvoltat atât deprinderi necesare societății, cat si au creat noi sinapse în creierul uman. Putem spune astfel ca indiferent de tipul jocului, avem câte ceva de învățat.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!