Răspuns :
Răspuns:
a)(4+3)^3-(4-3)^10=(7)^3-(1)^10=343-1=342
b)(10^3-125x2^3):123^123=(1000-125×8):123^123=0
Explicație pas cu pas:
a)(4+3)^3-(4-3)^10=(7)^3-(1)^10=343-1=342
b)(10^3-125x2^3):123^123=(1000-125×8):123^123=0
^-puterea
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!