Răspuns :
(5^12•3^12):15^10=
(5•3)^12:15^10=
15^12:15^10=
15^2=
225
2^15•4^20•8^3=
2^15•(2^2)^20•(2^3)^3=
2^15•2^40•2^9=
2^(15+40+9)=
2^64
[(5^3)^12:5^25-25]:5=
(5^36:5^25-25):5=
(5^11-5^2):5,aici nu mai stiu continuarea
2^2+2^2+2^3-16=
4+4+8-16
16-16=
0
13^40:13^15:13^15=
13^25:13^15=
13^10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!