buna, cine ma poate ajuta si pe mine cu o explicatie de la o inecuatie .
am nevoie sa mi explice cineva cum s a dat factor comun in inecuatia de mai jos unde am pus stelute. multumesc!![tex]x^{2} -5x+6=0\\x^{2} -2x-3x+6=0\\***x(x-2)-3(x-2)=0***\\***(x-2)(x-3)=0***[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!