Răspuns :
Răspuns:
[-x+3] = -6
[-x] = -9
[x] = 9
x apartine intervalului [9,10)
Explicație pas cu pas:
[tex]( \frac{ - x + 3}{2} ) = - \frac{ \times + 3}{2 } \\ - \frac{x + 3}{2} = - 3 \\ - x + 3 = - 3 \times 2 \\ - \times + 3 = - 6 \\ - x = - 6 - 3 \\ - x = - 9 \\ x = \frac{ - 9}{ - 1 } \\ x = 9[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!