Răspuns :
[tex]x = 5 - 3 \sqrt{3} - 3 \sqrt{3} - 4 \\ x = 1 - 6 \sqrt{3} [/tex]
Răspuns:
x=5-3[tex]\sqrt{3\\}[/tex]-3[tex]\sqrt{3}[/tex]-4
x=5-4-6[tex]\sqrt{3}[/tex]
x=1-6[tex]\sqrt{3}[/tex]=1-6·[tex]3^{\frac{1}{2} }[/tex]=-9,3923
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!