Răspuns :
Răspuns:
√2 + 2√3
Explicație pas cu pas:
√2 + √75 - √27 = √2 + √(5·5·3) - √(3·3·3) =
= √2 + 5√3 - 3√3 = √2 + 2√3
[tex] \sqrt{2} + \sqrt{75} - \sqrt{27} = \sqrt{2} + 5 \sqrt{3} - 3 \sqrt{3} = \sqrt{2} + 2 \sqrt{3} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!