Răspuns :
Răspuns:
(5+27:9)•2-7 =
(5+3)•2-7=
8•2-7=
16 -7=
=9
Răspuns:
[tex](5 + {3}^{3} \div 9) \times 2 - 7 = \\ (5 + 27 \div 9) \times 2 - 7 = \\ (5 +3 ) \times 2 - 7 = \\ 8 \times 2 - 7 = \\ 16 - 7 = 9[/tex]
sper că te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!