Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[(n + 4) x 4 - 6] : 2 = 11
(n + 4) x 4 - 6 = 2 x 11 = 22
(n + 4) x 4 = 22 + 6 = 28
n + 4 = 28 : 4 = 7
n = 7 - 4 = 3
Răspuns:
a+4=b
b•4=c
c-6=d
d:2=11
d=11•2/11+11
d=22
c-6=22
c=22+6
c=28
b•4=28
b=28:4
b=7
a+4=7
a=7-4
a=3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!