Răspuns :
Răspuns:
[tex]xy - 8x - 8y + 64 + 8 = xy - 8x - 8y + 72 = xy - 8(x + y) + 72[/tex]
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x●y=xy-8(x+y)+72
=xy-8x-8y+72=(xy-8x)-8y+64+8=x(y-b)-(8y-8·8)+8=
=x(y-8)-8(y-8)+8=(y-8)(x-8)+8=(x-8)(y-8)+8.
sper să fie explicit... Succese!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!