Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3*(2^4-14^2:49)-36
3*(16-196:49)-36
3*(16-4)-36
3*12-36
0
3 · [(2²)² - 14² : 49] - 6² =
3 · (2⁴ - 196 : 49) - 36 =
3 · (16 - 196 : 49) - 36 =
3 · (16 - 4) - 36 =
3 · 12 - 36 =
36 - 36 = 0.
@robertinnifd
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!