Răspuns :
Răspuns:
a)
[tex](x + 1)(2x - 1) = 2 {x}^{2} - x + 2x - 1 = 2 {x}^{2} + x - 1[/tex]
b)
[tex](x - 2)( - 2x + 3) = - 2 {x}^{2} + 3x + 4x - 6 = - 2 {x}^{2} + 7x - 6[/tex]
c)
[tex](x - 1)( {x}^{2} + x + 1) = {x}^{3} + {x}^{2} + x - {x}^{2} - x - 1 = {x}^{3} - 1[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!