Răspuns :
a) -1×2- (-1)-2+1=-2+1-2+1=-2
b) (desfacem parantezele ca sa ajungem la forma legii din enunt): xy-x-y+1 ,Ax,y €R
c) (aici luam forma legii de la b ca sa fie mai usor de calculat): (x-1)(y-1)=0
x-1=0
x=1 apartine lui R
y-1=0
y=1 apartine lui R
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!