Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
| x | ≤ a ⇔ -a ≤ x ≤ a ⇔ x ∈ [-a, a]
| x | ≥ a ⇔ x ≤ -a, x ≥ a ⇔ x ∈ (-∞, -a] ∪ [a, +∞)
| x - 2 | > 1 ⇔ x - 2 < -1, x - 2 > 1 ⇔ x < 1, x > 3 ⇔ x ∈ (-∞, 1) ∪ (3, +∞)
A = (-∞, 1) ∪ (3, +∞)
| x | ≤ 5 ⇔ -5 ≤ x ≤ 5 ⇔ x ∈ [-5, 5]
B = [-5, 5]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!