Răspuns :
a+b+c=197 423
a+b=113 448
b+c=133 633
=>c=(a+b+c)-(a+b)
c=197 423-113 448=83 975
=>a=(a+b+c)-(b+c)
a=197 423-133 633=63 790
=>b=(a+b+c)-(a+c)
b=197 423-(63 790+83 975)
=197 423-147 765
=49 658
=>a=63 790
b=49 658
c=83 975
verificare: 63 790+49 658+83 975=197 423
a+b=113 448
b+c=133 633
=>c=(a+b+c)-(a+b)
c=197 423-113 448=83 975
=>a=(a+b+c)-(b+c)
a=197 423-133 633=63 790
=>b=(a+b+c)-(a+c)
b=197 423-(63 790+83 975)
=197 423-147 765
=49 658
=>a=63 790
b=49 658
c=83 975
verificare: 63 790+49 658+83 975=197 423
Răspuns:
a+b+c=197423
a+b=113448
b+c=133633
197423-113448= 83975 (c)
197423-133633= 63790 (a)
83975+63790= 147765 ( suma a+c)
197423-147765= 49658 (b)
V (Verificare) : 63790+49658+83975 = 197423
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!