Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]( {7}^{18} \times {7}^{2} - {7}^{18} - \times {7}^{1} + {7}^{18} ) \div {7}^{18} = \\ {7}^{18} \times ( {7}^{2} - {7}^{1} + 1) \div {7}^{18} = \\ {7}^{18} \times (49 - 7 + 1) \div {7}^{18} = \\ {7}^{18} \times 43 \div {7}^{18} = \\ 43[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!