Răspuns :
Răspuns:
3
Explicație pas cu pas:
[tex] \sqrt{3} \times (3 \sqrt{3} - 2 \sqrt{3} ) = \sqrt{3} \times \sqrt{3} = \sqrt{9} = 3(metoda \: 1) \: )[/tex]
[tex] \sqrt{3} \times (3 \sqrt{3} - 2 \sqrt{3} ) = 3 \sqrt{9} - 2 \sqrt{9} = 3 \times 3 - 2 \times 3 = 9 - 6 = 3 \: (metoda \: 2) \: )[/tex]
Răspuns:
[tex]\sqrt{3} (\sqrt{27}-\sqrt{12})=\sqrt{3}(3\sqrt{3}-\sqrt{12} )=\sqrt{3}(3\sqrt{3}-2\sqrt{3})=\sqrt{3}*\sqrt{3}=\sqrt{3*3}=\sqrt{9}=3[/tex]
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!