Răspuns :
Răspuns:
a= - 4
b= - 12 deci la 1 e răspuns b
2-c
3-d
1. a = (-2)+[3(-4)] = -2-12 = -14
b = -2-(3·6) = -2-18 = -20
=> a>b
2. -8+2·5 = -8+(2·5) = -8+10 = 2 (b)
3. |(-22):(-2)| - |+51:(-17)| = |11| - |-3| = 11-(+3) = 8 (b)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!