Răspuns :
Răspunsul corect este :
a) a= 2 ; 4 ; 0 ; 6
b= 4 ; 2 ; 0 ; 6
b) a= 3 ; 2 ; 5 ; 0
b= 2 ; 3 ; 0 ; 5
Sper ca te-am ajutat!
a) a= 2 ; 4 ; 0 ; 6
b= 4 ; 2 ; 0 ; 6
b) a= 3 ; 2 ; 5 ; 0
b= 2 ; 3 ; 0 ; 5
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!