Răspuns :
Răspuns: 2 · (x + 2) · (2a + 1)
Explicație pas cu pas:
Salutare!
(a + 2) · (x + 2) + 3a(x + 2) =
(x + 2) · [(a + 2) + 3a] =
(x + 2) · (a + 2 + 3a) =
(x + 2) · (4a + 2) =
(x + 2) · 2 · (2a + 1) =
2 · (x + 2) · (2a + 1)
==pav38==
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!